zagadkowo

… sam do końca nie przypuszczałem, że … napój otrzymywany w wyniku fermentacji alkoholowej wodnego wyciągu ze słodu browarnego oraz szyszek chmielu jako dodatku smakowego przy użyciu wyselekcjonowanych szczepów drożdży … będzie mnie absorbował w znaczącym stopniu przez najbliższe miesiące.

Jednym słowem, od strony zawodowej, wypada mi się zabrać za jakże apetyczny kawałek branży FMCG i poszukać w nim niszy, którą będzie można w odpowiednio kreatywny sposób zmonetyzować.

Oczywiście wszelkie sugestie/inspirujące przypadki/nowatorskie case study mile widziane w komentarzach.

Iście heroicznie to zadanie zważywszy na w większości rozdane karty. I pewna doza niebezpieczeństwa w tym jest, ale … znaczy to (na razie), że adrenalina jest na odpowiednim poziomie.

Na szczęście jestem zwolennikiem ruchu Slow Food, lubię Piwo Żywe, a i Ciechanem nie wzgardzę, więc ku pokrzepieniu … cheers!

Rada: Cheers!


6 comments

  1. nie wiem jakiego charakteru niszy poszukujesz, ale wiele inspiracji jeśli chodzi o opakowania, czyli tzw. stronę wizualną można znaleźć tu: lovelypackage.com🙂

    pozdrawiam i powodzenia życzę

  2. -> kociszlak:😉 znany, lubiany i czesto do inspiracji wykorzystywany, a co do niszy to najlepiej takiej, która gwarantuje i zaangażowanie i pozwala w nowy sposób video wykorzystać …

    -> jah:
    a jak i do tego % rządzi🙂, ale trzeba się spieczyć, bo giganci zaczynają niby to eko/slow/limited serie wypuszczać i … jeszcze się ludzie nabiorą😉

  3. stark rządzi ale w kwestii kuchennych utensyliów to wolę Eve Solo – heh🙂

    ad ciechana – ach nie będę się na temat walorów smakowych rozpisywał, ale …


Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s